Előfizetői tartalom

Szinten maradó forint, ismét gyengülő dollár

Portfolio
A forint/euró kurzus a tegnapi záróértéke közelében nyitott, a kereskedés eddigi azonban enyhe forintgyengülés mutatkozik. Az állampapírok másodpiacán vegyes irányú, szerény elmozdulások figyelhetők meg. A dollár a keddi kamatemelés erősítő hatását "feledve" ismét gyengül az euróval szemben, míg a jen szerény erősödő tendenciát mutat a zöldhasúval szemben.

Jön a kivárás a forintpiacon?. eurhufcomp A hazai fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama reggel a tegnapi zárószint (247.40-247.70 Ft/euró) közelében nyitott, majd a kereskedés eddigi szakaszában kismértékű forintgyengülés mutatkozik. A legutóbbi kötések jellemzően a 247.80-248.20 közötti sávban születtek, mely mintegy -12.1-12.15%-os forintpozíciót jelent az intervenciós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés