Előfizetői tartalom

Robban a ker.ingatlan piac - eladták a Dorottya Udvart és a Park Átriumot

Portfolio
Két jelentős tranzakció történt a közelmúltban a budapesti iroda ingatlanok piacán. A BBJ értesülései szerint az ING Real Estate eladta a 25 ezer nm-es Park Átriumot, míg az AP Sundance Kft. a 27 ezer nm-es Dorottya Udvart. Szakértői becslések az idei évben az ingatlan tranzakciók összértéke több mint a tavalyi háromszorosa lehet a 2003-asnak.

Elekes Andárs, az ING Real Estate ügyvezető igazgatójának nyilatkozata szerint az ingatlan fejlesztő a Deutsche Bank zárt végű ingatlan alapjának értékesítette a 25 ezer nm-es Park Átriumot. Az ING az iroda épület fejlesztését idén tavasszal fejezte be. 56 m EUR beruházással. Az ING az épületet a jövőbeni bérelni fogja az új tulajdonostól. A Dorottya Udvar értékesítéséről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés