Előfizetői tartalom

Magához tért a dollár, ismét Greenspan-re figyel majd a piac

Portfolio
A dollár/euró kurzus a múlt héten jellemző 1.23 közeli szintekről mostanra az 1.2150-es szintre mozdult, tegnap számottevő zöldhasú-erősödést figyelhettünk meg. A jen a kedvező makroadatok hatására a 110-es szint alá mozdult a korábbi 113 feletti szintekről az elmúlt órákban egy kisebb gyengülés ellenére úgy tűnik, hogy tartani tudja erejét a dollárral, és a 110-es lélektanilag is fontos határ alatt folytatódhat a kereskedés.

eurusdcomp Az amerikai fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama az alábbi ábrán is jól láthatóan a múlt hét csütörtökén és péntekén még bőven az 1.23-as szint felett mozgott a két vezető deviza kereskedése. Tegnap jelentősebb makroadatok hiányában feltehetően a csökkenő olajárak - és egyéb tényezők - is szerepet játszhattak a dollár erősödésében. Ma reggelre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés