Előfizetői tartalom

OTP benyújtotta ajánlatát a szerb Jubankára

Portfolio
Az OTP Bank 2004. augusztus 27-én indikatív (nem kötelező érvényű) ajánlatot tett a Jubanka a.d. Beograd (Jubanka) többségi, 88%-os részvénycsomagjának megvásárlására vonatkozóan. Az indikatív ajánlat az OTP Bank számára sem anyagi, sem egyéb kötelezettségvállalást nem jelent. Amennyiben az indikatív ajánlat alapján az OTP Bank versenyben marad, megkezdheti a Jubanka átvilágítását.

A szerb kereskedelmi bankért versenyző piaci szereplők a korábban nyilvánosságra került információk alapján: OTP görög Alpha Bank Erste, a BA-CA, Socgen Unicredito, GE Capital szlovén Nova Ljubljanska Banka (KBC+ szlovén állam) A korábbi tájékoztatás szerint a végső döntést október végéig meghozzák a privatizációért felelős szerb szervek. A Jubanka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés