Előfizetői tartalom

Soha ilyen olcsón nem lehetett Ferrarit venni: az új F430-as

Portfolio
Nem valószínű, hogy holnap a piros lámpánál előttem, mellettem és mögöttem is egy Ferrari F430-as fog várakozni. Nem lesz klasszikus értelemben tömeg autó, mindazonáltal az is igaz, hogy soha ilyen olcsón nem lehetett megvásárolni egy új Ferrarit. Az új F430-as modell tervezett európai kiskereskedelmi ára 150 ezer USD, alig több mint 30 millió Ft. Ezen árkategóriában pedig már Magyarországon is fut egy két járgány az utakon (750-es, vagy X5-ös BMW-k). De nézzük mit is tud majd a Ferrari diszkont modellje.

A három hét múlva megrendezésre kerülő párizsi autó show várható egyik legnagyobb szenzációja lesz az F430-as modell, annak ellenére, hogy bizonyos részletek már mai is, a hivatalos bemutató előtt közismertek az autóról. Tűzpíros utcai versenyautó valamivel több mint 500 lóerővel 4 másodperc alatt repíti a maximum két utast 100 km/h óra sebesség fölé. A gázpedált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés