Előfizetői tartalom

Elnökké választják az év játékosát?

Portfolio
Libériában mindenki lelkes foci szurkoló és bizony elég nehezen viselik, ha nemzeti csapatuk vereséget szenved. A legutóbbi 3-0-ás zakót követően (vagy inkább közben...) valóságos háború tört ki, üvegek és hatalmas kövek záporoztak a nézőtérről, a forrongó tömeg kifosztotta a szövetségi kapitány házát, ketten életüket vesztették.

Csaknem 15 éve megszakítás nélkül folyik a polgárháború az országban, ahol szinte csak a foci jelent időszakos fegyverszünetet. Mindez az 1995-ben az év labdarúgójának választott George Weah-nak köszönhető. Weah egyedüli afrikaiként nyerte el a díjat, otthonában így valóságos félistennek számít. A sztár gyakran saját pénzéből segítette a nemzeti válogatottat, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés