Előfizetői tartalom

Megvan a befektető? A Pont finanszírozása megoldódott?

Portfolio
A magazin piacon érdekelt Adoc-Semic és az Adoc Interprint vásárolna 84%-os részesedést az A Pont Kiadói Kft-ben. Az invesztíció után a volt Magyar Hírlap szerkesztősége által alapított Zsurnaliszták Bt. 16%-os részesedéssel bírna. A VG információi szerint a megállapodásról a hivatalos bejelentést ma teszik meg a felek.

Nem hivatalos értesülések szerint a Ringier-vel is tárgyalások folynak a Magyar Hírlap név megvásárlásáról. Ennek sikeressége meglehetősen kérdéses, hiszen a Ringier vezetősége közölte, hogy nincs szándékában olcsón átadni a márkanevet és ezzel piacot senki számára sem, mikor többségbe került a Népszabadságban. Ha a Ringier cash oldalról szemlélte volna a potenciális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés