Előfizetői tartalom

Az ÁPV Rt. privatizációs döntései

Portfolio
Az ÁPV Rt. Igazgatósága mai ülésén több, privatizációs tárgyú döntést hozott. Eredménytelennek nyilvánította négy agrártársaság értékesítési tenderét, ezek esetében további tárgyalásos eljárásra kerül sor. A Hollóházi Porcelán Rt. privatizációs pályázata is eredménytelenül zárult, a társaság pénzügyi helyzetének konszolidálásának függvényében kerül csak sor újabb kiírásra. Eredményesen zárult az MBF egykori vagyonkezelőjének és a Dél-Gabona Rt, szegedi székhelyű Malomipari társaságnak az értékesítése.

Az ÁPV Rt. Igazgatósága mai ülésén érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította a Hollóházi Porcelán Rt többségi tulajdon részére kiírt értékesítési pályázatát. Öt cég vásárolta meg a tenderfüzetet, de az október 4-i beadási határidőre egyetlen befektető nyújtott be ajánlatot. A pályázat értékelő bizottsága az ajánlati árat összevetette a vagyonértékkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés