Előfizetői tartalom

Borúra derű - emelkedünk

Portfolio
Kisebb mínuszban kezdte eheti első kereskedési napját a hazai tőzsde, a csökkenés azonban nem tartott sokáig, mostanra már 0.5%-os emelkedést mutat a BUX. Külföldről ugyan nem kaptunk különösebb iránymutatást, a nap további része viszont izgalmasnak ígérkezik, amellett, hogy ma nyújtják be a konstruktív bizalmatlansági indítványt Gyurcsány Ferenc ellen és Bajnai Gordon ismerteti az új kormányban szereplő miniszterek névsorát a frissen napvilágot látó makrogazdasági adatokra is érdemes lesz figyelni.

Miután az amerikai és az ázsiai részvénypiacokon sem volt jelentősebb elmozdulás, a BUX enyhe csökkenéssel nyitott ma, mostanra azonban már pluszba kapaszkodott a benchmark, jelenleg 0.4%-os emelkedést mutat. Unalomra azonban nem kell számítani, a hazai fontosabb belpolitikai hírek mellett a délutáni tengerentúli makroadatokra is érdemes lesz ma figyelni. OTPReal-time árfolyamInformációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés