Előfizetői tartalom

Lassan, de biztosan csorog lefelé a BUX

Portfolio
Tovatűnt a tegnapi optimizmus a részvénypiacokról a délelőtt során, miután napvilágot látott, hogy két hedge fund is beszüntette a befektetések visszaváltását, továbbá , hogy a GMAC részére 21 milliárd dolláros kölcsönt nyújt a Citigroup, mivel a cég jelentős veszteségeket szenvedett el jelzáloghitelein. A fentiek hatására a nyugat-európai börzék enyhe csökkenést mutatnak jelenleg, míg a régiós indexek közül a PX 0.2%-os, az RTS pedig 0.3%-os mínuszban áll. A BUX eközben alacsony, alig 6 milliárd forintos forgalom mellett folyamatos lecsorgást mutatva délben 0.5%-os mínuszban 26,703 ponton tartózkodik. Az amerikai piacok nyitását előrejelző főbb határidős részvényindexek egyelőre enyhe mínuszt mutatnak. A befektetői hangulatot befolyásolhatja a ma 13.00-kor megjelenő MBA jelzálogkérelmek heti változása, valamint a 16.30-kor napvilágot látó heti kőolajkészlet adatok.

OTPReal-time árfolyamInformációs panel A vezető részvények közül a tegnap közel 4%-kal felértékelődő OTP ezúttal 0.5%-kal 9,110 forintig gyengült, míg a MOL szintén fél százalékos csökkenést volt kénytelen elkönyvelni. A tegnap az optimista részvénypiaci környezetben csökkenéssel záró Richter ezúttal ismét erősebbnek bizonyul társainál, hiszen hiába az újabb forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés