Előfizetői tartalom

Digitális ugrás készülődik Magyarországon, ezen áll vagy bukik a siker

Portfolio
A digitális transzformáció ma már nem csupán egy zsebből előrántott buzzword: szektorokon átívelő módon érinti a nagyvállalati élet mindennapi működését a dokumentumkezeléstől és tárolástól kezdve a számlázáson át a home office-on keresztül az ügyfél front-endekig. A szektorokon átívelő digitális transzformációs kényszerről, Magyarország digitális gazdaságának helyzetéről a banki digitalizációról és a fintech trendekről volt szó a Portfolio heti Podcastjében, amelyben a házigazda Orosz Márton lapunk pénzügy csapatának elemzőjével, Turzó Ádámmal beszélgetett.

Financial IT 2022 Ezekről a témákról is szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján május 31-én a Mariott Hotelben. Információ és jelentkezés Megszűnnek-e vagy csak átalakulnak a bankfiókok? Hol használják ma a bankok a mesterséges intelligencia megoldásokat, és miért büntetett meg a NAIH 250 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés