Előfizetői tartalom

Ekkora a baj? Mégis mi folyik a magyar gazdaságban?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének pénteki adása. A mai műsorban arra keressük a választ: mégis mi történik éppen Magyarországon? Műsorunk első részében arról volt szó, hogy ha csak az idei évet nézzük, akkor egymásnak jelentősen ellentmondó hatások érték a magyar gazdaságot, most viszont eljött az ébredés pillanata. A témával kapcsolatban Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója volt a Checklist vendége. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy Magyarország közelebb léphetett a recesszióhoz azokkal a megszorító intézkedésekkel, melyeket a kormány az elmúlt időszakban jelentett be. Pedig lehetett volna másképp is csinálni, csak épp a hazai gazdaságpolitikára az elmúlt időszakban a legnagyobb hatást nem éppen a gazdasági racionalitás gyakorolta. A témával kapcsolatban Hornyák József, lapunk Makro rovatának elemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: Címlapkép: Képviselõk szavaznak a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) módosításáról szóló törvényjavaslatról az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 12-én. Középen Semjén Zsolt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái