Előfizetői tartalom

Birsalma projekt és mesekönyv is célba ért a Brancson

Portfolio
Extra adással jelentkezik a Portfolio Heti podcastje, amiben a Magyarországon is egyre népszerűbb közösségi finanszírozás volt a témánk. Egyebek mellett arról volt szó, hogy miképpen rövidülhetnek le az ellátási láncok, ha valaki ezt az utat választja egy projekt finanszírozására. A műsor vendége volt Kövesdi Gábor, a magyar Kickstarternek is becézett Brancs közösség alapítója, és itt volt velünk két olyan projektgazda is, Matus Dóra és Lakatos István, akik a Brancs felületén sikerrel jutottak finanszírozáshoz.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés