Előfizetői tartalom

Visszájára sülhet el Ukrajna terrorbombázása?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A mai műsor első részében az ukrajnai háborúról lesz szó, ahol Oroszország a korábbinál is nagyobb mértékben támad civil célpontokat.  A hadszíntéren ráadásul egyre nagyobb szerep hárul iráni kamikaze drónokra, ám a lakosság ilyen típusú nyomás alá helyezése nem biztos, hogy eléri a kívánt célt. A témával kapcsolatban Huszák Dániel, lapunk Globál rovatának vezető elemzője volt a Checklist vendége, akivel ma nemcsak az ukrajnai háborúról, hanem a magyar haderő folyamatban lévő fejlesztéséről is beszéltünk. Ennek aktualitása, hogy a Magyar Honvédség a hétvégén hivatalosan is átvette az első Lynx gyalogsági harcjárművét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Drón repül Kijev felett 2022. október 17-én. A Kijevet és más ukrán városokat ért orosz dróntámadásokban legkevesebb két ember vesztette életét. Forrása:MTI Fotó/EPA/Szerhij Sesztak

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés