Előfizetői tartalom

Gyógyszerhiány jöhet Magyarországon? Mi történik?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai adás első részében a gyógyszerpiaccal, azon belül is a Richter helyzetével foglalkoztunk. A témával kapcsolatban Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója volt a vendégünk, aki egyebek mellett a gyógyszerhiány kockázatáról, valamint arról is beszélt műsorunknak, hogy a háború milyen hatást gyakorol a cég működésére. Az adás második részében a 2022-es KPMG CEO Outlook felmérés eredményeiről beszéltünk Rózsai Rezsővel, a KPMG vezérigazgatójával, végül pedig foglalkoztunk még azzal is, hogy mi történik az Egyesült Királyságban, mi okozta Lizz Truss meglehetősen korai bukását, és mely politikusok közül kerülhet ki az ország következő miniszterelnöke.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Unsplash

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái