Előfizetői tartalom

Fontos családtámogatásokat szánthat be a kormány: mi lesz a babaváró, a felújítási támogatás, a falusi CSOK sorsa?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a hazai családtámogatási rendszer több elemének is lejár az időbeli hatálya december 31-én, ide tartozik egyebek mellett a babaváró hitel, a falusi CSOK és a lakásfelújítási támogatás is. Piaci információk alapján – valamint a magyar büdzsé mozgásterét látva – ráadásul kétséges, hogy mely támogatási elemek, milyen feltételekkel folytatódnak majd. A témával kapcsolatban Palkó István, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzője volt a vendégünk. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy két céget is felvásárolt nemrég a Budapesti Értéktőzsde Xtend platformján jegyzett Gloster Infokommunikációs Nyrt., köztük egy németországi, autóiparban érdekelt szoftverfejlesztő vállalkozást. A tranzakciók hátteréről Szekeres Viktort, a Gloster igazgatóságának elnökét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái