Előfizetői tartalom

Nem kérnek a bankok a felrobbant IT-költségekből: egyre fontosabb a hatékonyság

Portfolio
Az informatikai fejlesztések növekvő költségvonzata egyre kevésbé elfogadható a pénzügyi szervezetek számára, így a hatékonyság ma már a korábbiaknál is fontosabb szerepet tölt be a tervezésben. Két szervezet fúziójakor a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy a meglévő rendszereknek ki kell tudniuk szolgálni az üzleti igényeket, egészen addig a pillanatig, amíg az új ökoszisztéma élessé nem válik, ezért is lehet kiemelt szerepe új rendszerek tervezésekor a felhőtechnológiának, ami könnyen skálázható, flexibilis, gyors és biztonságos megoldásokat biztosít. Egyebek mellett erről, és a banki digitalizáció más aspektusairól beszélt Strén Gábor, a Microsoft Magyarország pénzügyi szektorért felelős ügyféligazgatója a Portfolio Business podcast új adásában.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A podcast és a cikk megjelenését a Microsoft Magyarország támogatta. Címlapkép forrása: Unsplash

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái