Ők nagyon jól járnak az állami ingyenmilliókkal
Short

Ők nagyon jól járnak az állami ingyenmilliókkal

Portfolio
A gyakorlatban is gyorsan beigazolódott elméletünk, mely szerint a fejlesztők a CSOK-ot is benyelhetik az áfával együtt. Tegnapi cikkünkben arról írtunk, hogy bár az áfa csökkentés miatt elméletileg a már futó új lakás projektek esetében az áraknak csökkenniük kellene, többeket meglepetések érhetnek a hirdetési oldalakon. Jelenleg nagyon kicsi a kínálat új lakásból, még a fejlesztés alatt álló projektekben is. Ezt a beruházók is tudják, és a kormányzati CSOK bővítés bejelentése óta megnövekedett érdeklődést látva nem tétlenkednek az árakat illetően sem. A piac egyik alapvető törvénye, hogy ha valami iránt túlkereslet alakul ki, annak az ára is felmegy.

Tekintettel a lakásaink iránt megugrott keresletre, amely már az év első hetében több mint két tucatnyi szerződéskötést vagy foglalást jelent, január 18-ától (hétfő) az Ambrus utcában és a Metrodom Youngon is kisebb áremelés várható. Azoknak, akik még csak fontolgatják a vásárlást, érdemes még ezen a héten döntést hozni

- ezzel a saját honlapján megjelent üzenettel támasztotta alá elméletünket az egyik fővárosi ingatlanfejlesztő, a Metrodom.
GettyImages-1167008922
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes
Furjes Balazs Budapest Liget projekt1500
100 forint shutter
onlinevásárláse-kereskedelem
mexikói katonák
wall street_shutterstock
Népszerű