Elon musk tesla
Short

Elon Musk trükkjéről beszél megint mindenki

Portfolio
Nagyot szólt a Tesla és Elon Musk csütörtöki bemutatója, ahol leleplezték a tőzsdei cég pickupját, a Cybertruckot. De nemcsak a kirívó technikai paraméterei miatt ment nagyot a kocsi, hanem egy baki miatt is. De baki volt-e egyáltalán, olvasóink most szavazhatnak.

A Portfolio is élőben követte a Tesla tájékoztatóját és az új kocsi (ami egy újabb szegmenst forgathat fel) technikai paramétereiről részletesen írtunk:

Azóta is hangos az internet a bemutató miatt, de leginkább egy részlete miatt. Elon Musk, a Tesla alapítója ugyanis demonstrálni akarta a pickup páncélablakainak erősségét, azonban a bemutató balul sült el. Mindkét esetben betörte az ablakokat az acélgolyó. A csütörtöki bemutató óta rendre jelennek meg cikkek az esetről a nemzetközi sajtóban, és a Twitteren is nagyot megy ez a jelenet.

Van, aki a fentiek fényében felteszi a kérdést, hogy vajon nem az volt-e épp a szándéka a rendezvényen, hogy betörjenek az ablakok. Ezért itt és most fel is tesszük olvasóinknak a kérdést: marketingtrükk volt ez vagy valódi meglepődés.  

Szándékosan szervezte úgy Elon Musk, hogy élő adásban betörjön a betörhetetlen üveg?

  Az említett részlet a bemutatóról:

  Címlapkép forrása: Yichuan Cao/NurPhoto via Getty Images

  donaldtrump
  ott_one_2019_1500x844
  horvátország
  seychelle szigetek strandoló lány
  szakács étterem restaurant
  cimlap_rossz
  budapest lánchíd_getty
  20191130_141657