Előfizetői tartalom

Kilátó nyílik a Széll Kálmán tér mellett

Portfolio
Jövőre fejeződhet be az egykori Posta-palota átépítése és azon túl, hogy az MNB irodájaként fog üzemelni, más funkciókat is kap az épület, ennek részeként a korábban nem látogatható terek is bejárhatóvá válnak. Zubreczki Dávid, az Urbanista alapítója mutatta be fotókon, hogy milyen lesz a kilátás, az új nevén Buda Palotaként emlegetett épület kilátójából.

A felújítást követően négy funkciója lesz a Buda Palotának:  Magyar Pénzmúzeum Telefonközpont MNB irodák Kilátó Ebből talán az egyik legérdekesebb a Széll Kálmán térre néző kilátó, a palota eddig kihasználatlan tornyát ugyanis látogathatóvá teszik. A kanyargós lépcső közepére egy üveglift kerül, amely a torony tetejébe viszi a látogatókat. Az itt működő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés