Előfizetői tartalom

Az utolsó nyári napok jönnek jövő héten, aztán érkezik a hidegfront

MTI
Hőséggel kezdődik a jövő hét, többfelé 30 foknál is melegebb lesz. A hét második felében viszont érkezik egy hidegfront, így a maximumok inkább 20 fok körül alakulnak majd, szombaton a leghidegebb órákban helyenként 1 fokig is lehűlhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn, kedden és szerdán többnyire derült vagy kissé felhős idő várható csapadék nélkül.Hétfőn a legalacsonyabb hőmérséklet általában 10-16 fok között alakul, de az északi völgyekben, homokhátságokon ennél pár fokkal hűvösebb, vízpartokon, magasabban fekvő helyeken melegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 27-33 fok között valószínű. Kedden és szerdán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés