Tortenelmi_idok_olaj2020_cimlapkep_1500x844
Short

Amerikai elnökjelölti vita: Trump azonnal eleget tett Joe Biden kérésének

Portfolio
A ma hajnali elnökválasztási vita egyik legforróbb pillanata volt, amikor Joe Biden azt állította, hogy sosem támogatta az olajkitermelés leállítását. Donald Trump a vita után videóban hívta fel a figyelmet az ellentmondásra.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Soha életemben nem mondtam olyat, hogy ellenzem az olajkitermelést

- mondta a ma hajnali elnökjelölti vitán Joe Biden demokrata elnökjelölt. Vitapartnere, Donald Trump itt felhívta a figyelmet, hogy mindezt kamerába is elmondta korábban, mire Biden úgy reagált, hogy "Tedd fel a jelenetet a weboldaladra!".

És trump feltette:

A mai vitán az olajipar a környezetvédelmi kérdések között merült fel. Trump azzal vádolta Bident, hogy tönkretenné az ország olajiparát, és Biden ezt érdemben nem is tudta megcáfolni, helyette az olajipar szennyezéséről beszélt. Biden a programjában valóban nem ígéri a kitermelés leállítását, az új fúrások tiltását azonban igen. Az pedig a fenti videón is látszik, hogy korábban Biden teljesen mást ígért.

Nem ez volt az egyetlen csúsztatás a mai elnökjelölti vitán, Trump például azt találta mondani, hogy heteken belül érkezik a koronavírus-vakcina a járvány ellen, ami egyébként is hamarosan eltűnik.

Címlapkép: Getty Images

cimlap1
gas
koncert
budapest turizmus
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.
Infostart.hu