hyon song wol
Short

Rejtélyes nő jelent meg Kim Dzsongun oldalán

Portfolio
Az elmúlt hónapokban alig lehetett látni Kim Dzsongun húgát, Kim Jodzsongot, a diktátor felesége pedig teljesen eltűnt. Úgy tűnik, mindkét nő nyilvános politikai szerepét átvette a Moranbong Band, Észak-Korea leghíresebb női zenekarának frontembere, Hjon Szongvol – írja a Fox News.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Tavasszal és nyáron számos politikai tisztséget átvett átmenetileg Észak-Koreában Kim Jodzsong, Kim Dzsongun húga. A diktátortestvér olyannyira belefolyt Észak-Korea irányításába, hogy sokan arról spekuláltak, hogy hatalomátadás készül az elszigetelt országban. Aztán egyik pillanatról a másikra szinte teljesen eltűnt Kim Jodzsong és korábbi szerepeit Hjon Szongvol, a Moranbong band frontembere vette át.  

A 43 éves énekesnő kísérte az észak-koreai tisztségviselőket a helyükre a koreai munkáspárt 75. évfordulója alkalmából megrendezett hatalmas katonai parádén és ő vette át a Kim Dzsongunnak szánt virágokat is. Az eseményt közvetlenül a diktátor mögött állva nézte végig. Korábban ezt a funkciót Kim Jodzsong, a diktátor húga végezte minden évben. Kim Jodzsong most sokkal távolabb ült és a média szinte egyáltalán nem is foglalkozott vele.

Kim Jodzsong háttérbe szorulásával kapcsolatosan többféle elmélet is kering: az egyik az, hogy Kim Dzsongun egyszerűen felnőtt és függetlenedni akar húgától, aki eddig számos politikai kérdésben segítette. A másik elmélet az, hogy Kim Dzsongun csalódott a húgában és ezért távolodott el tőle.

Közben Kim Dzsongun feleségét sem lehetett látni már hónapok óta, de máskor is volt már olyan, hogy Ri Szolju több hónapon át semmilyen nyilvános eseményen nem jelent meg.

Címlapkép: Getty Images

koronavirus-353289
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
strand tömeg víz balaton
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.
Infostart.hu