Előfizetői tartalom

A világ lehető legabszurdabb zsarolási botránya robbant ki egy befolyásos amerikai politikus körül

Portfolio
Sorra veszi az abszurdabbnál abszurdabb fordulatokat Matt Gaetz floridai republikánus képviselő szexuális zaklatási és embercsempészeti ügye. Az amerikai sajtóban megjelent információk szerint Matt Gaetz ellen egy kiskorú zaklatásához köthetően nyomoznak, viszont új, nem megerősített bizonyítékok szerint Gaetz apját a légierő egy hírszerzési tisztje 25 millió dollárra zsarolja a vizsgálattal azért, hogy ki tudjanak szabadítani Iránból egy tavaly óta halottnak hitt amerikai magánnyomozót.

A napokban derült ki, hogy Matt Gaetz ellen tavaly nyár óta nyomoz az amerikai igazságügyi minisztérium, mert a képviselő a gyanú szerint egy 17 éves lánynak fizetett azért, hogy vele utazzon, és szexuális szolgáltatásokat nyújtson neki. Kapcsolódó cikkünk 2021. 03. 31. Embercsempészet miatt vizsgálódnak Donald Trump egyik fontos szövetségese ellen Matt Gaetz az eljárást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés