emmanuel macron
Short

Új részletek derültek ki a francia elnököt megütő férfiről

Portfolio
Az egyik letartóztatott személynél tartott házkutatás során fegyvereket, valamint a Mein Kampf egy példányát találták, míg a másik férfiről úgy tudni nagy rajongója a középkornak és szeret korabeli ruhákba felöltözni, kardot viselve az oldalán - írja a BBC.

Házkutatást tartott a rendőrség annál a két embernél, akiknek közük volt a francia elnök megütéséhez. A férfinél, aki az esetet videóra vette egy kardot, egy tőrt és egy puskát találtak a hatóságok, illetve a Mein Kampf egyik példányát.

A Macronra kezet emelő férfiről pedig azt tudni, hogy köze volt több szélsőjobboldali és monarchista csoporthoz és nagy rajongást mutatott a középkori harcművészetek iránt. A közösségi médiára feltöltött képei alapján gyakran pózolt középkori ruhákban, karddal az oldalán. Ennek ellenére ismerősei szerint nem igazán érdekelte a politika.

Emmanuel Macron francia elnököt kedden ütötték meg dél-kelet Franciaországban tett hivatalos látogatása során, az esetről készített felvétel pedig bejárta a közösségi médiát.

Címlapkép forrása: Jack Taylor/Getty Images

paradicsom Tomato brown rugose fruit virus
mnb
fehérorosz zászló
építőipar munkás
bear_1
europai bizottsag
london_shutter-20170512
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.
Infostart.hu