Előfizetői tartalom

Meredeken lefelé vette az irányt az OTP

Portfolio
A hazai benchmark eddigi maximumán, gyakorlatilag pénteki záróértékén kezdte a mai reggelt, majd a délelőtt során egyetlen kitörési kísérletet leszámítva folyamatos lemorzsolódásnak lehettünk tanúi. Ebédidőben a mindössze 75 pontos sávban, csak negatív tartományban mozgó BUX 0.8%-os gyengüléssel 7,831 ponton áll. A forgalom az amerikai szünnap hatására meglehetősen alacsony, a kereskedés első három órájában 1.4 milliárd Ft összértékben születtek kötések a börzén.

A blue chipek piacán az OTP nyújtja a leggyengébb teljesítményt. A bankpapír mindössze 650 millió Ft-os forgalmat generálva 2,325 Ft-ig süllyedt, amely 2.1%-os visszaesés.Szerény mértékű a Matáv vesztesége, a vezető telekompapír jelenleg 0.2%-os mínuszban 838 Ft-on forog. Ismét 5,300 Ft alatt kereskednek a MOL részvényeire, az olajpapír 0.7%-os csökkenése a nemzetközi trendnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés