Előfizetői tartalom

Matáv-öröm, Egis-bánat

Portfolio
Szûk sávú indexmozgásnak lehettünk tanúi a mai kereskedés során a Budapesti Értéktõzsdén, a benchmarkot a Matáv tartotta pozitív tartományban, ugyanakkor az Egis tovább folytatta vesszőfutását. A kereskedés végén a mindössze 75 pontos sávban mozgó BUX napi maximumán, 0.5%-os erõsödéssel 7,300 ponton zárt. A forgalom az Egisnek köszönhetõen az elõzõ napok átlagánál magasabbnak bizonyult, a kereskedés során 6.5 milliárd Ft összértékben születtek kötések a börzén.

A legnagyobb érdeklõdés az Egis piacát kísérte, a kisebb kapitalizációjú gyógyszergyártó közel 1.7 milliárd Ft-os forgalom mellett a tegnapi 30%-os zuhanás után újabb 5%-kal értékelõdött le, annak ellenére, hogy aki ma vásárolt a papírból, az az osztalékkal is gazdagodott.A blue chipek begyes elmozdulást mutatattak a virtuális parketten. A nap nyertese a Matáv lett,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés