Előfizetői tartalom

Zalakerámia: a felajánlott mennyiségtől független vételi szándék változatlan

Portfolio
A Zala Megyei Bíróság 2004. május 24-i végzésében felfüggeszti a Zalakerámia Rt. - 2004. április 29-én megtartott közgyűlésén hozott - 3-6. és 8. számú határozatainak végrehajtását. Ennek értelmében a Lasselsberger Ceramics Kft. többségi tulajdonosa, a Lasselsberger GmbH által jelölt, a közgyűlés által 2003. december 18-án megválasztott, majd 2004. április 29-én visszahívott igazgatósági tagok továbbra is teljes jogú tagjai a Zalakerámia Rt. igazgatóságának - tette közzé a Lasselsberger.

A Zalakerámia Rt. 2004. április 29-én megtartott közgyűlésén hozott 3-6. és 8. számú határozatok ellen, az osztrák tulajdonú Lasselsberger Ceramics Kft. keresetet nyújtott be a Zala Megyei Bírósághoz. A Zalakerámia Rt. részvényeinek 28,24 %-át birtokló társaság, jogszabálysértésre illetve a határozatok alapszabályba ütközésére hivatkozva kérte azok végrehajtásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés