Előfizetői tartalom

Most siess, 3 nap múlva felfüggesztik a napelemes EU-s pályázatot!

Portfolio
Úgy tűnik, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium felőli közelmúltbeli közlemények megtették a hatásukat: egy utolsó roham indult a 0%-os uniós energiahatékonysági hitelért a vidéki Magyarországon és ennek jegyében ma reggel már arról jelent meg egy hivatalos közlemény, hogy túlfutott a regisztrált hitelkérelmek volumene a teljes pályázati keretösszegen, ezért 3 nap múlva, csütörtökön éjfélkor felfüggesztik a pályázatot.

Szűkszavú közlemény jelent meg november 2-án a hivatalos uniós pályázati oldalon, amely arra figyelmeztet, hogy a központi régión kívüli térségnek szóló „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” című (GINOP-8.4.1/A-17 kódszámú) hitelprogram esetében a beérkezett hitelkérelmek forrásigénye meghaladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés