FONTOS Ezt a bankot veheti meg az OTP
 
Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottság is beleállt a Budapest körüli forrásvitába

Portfolio
Levelet kapott az Európai Bizottságtól Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, melyben a testület azt írja, hogy nem engedik kihagyni a városvezetést az újraállítási források elköltésének tervezéséből – értesült a Telex. Emiatt előfordulhat, hogy az Európai Tanácsban megvétózzák az Orbán-kormány pénzköltési terveit.

Ilyen tartalmú levelet Rafal Trzaskowski varsói polgármester is kapott – értesült a lap. Ursula von der Leyen kabinetfőnöke azt írja, hogy a konzultációs folyamatról is be kellett számolnia a kormányoknak a pénzköltési terveikben, ezekbe pedig be kellett vonni a regionális hatóságokat és más, érintett civil szervezeteket is. Jávor Benedek, a főváros uniós képviselője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés