Előfizetői tartalom

Megjelent a takarmány előállító üzemek fejlesztését célzó 50 milliárdos EU-pályázat

Portfolio
Néhány napja már jelezte Nagy István agrárminiszter, hogy szeptember végén várhatóan megjelenik a takarmány előállító üzemek fejlesztéseit támogató 50 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázati felhívás, csütörtökön pedig arra hívta fel a figyelmet a tárca közleménye, hogy ez meg is történt, közzétették a pályázatot, amely majd október 27-én nyílik meg.

A tárcavezető arra hívta fel a figyelmet a közleményben, hogy a „Megújuló vidék, megújuló agrárium” program az agrárium olyan területeire is kiterjed, amelyek nélkülözhetetlenek az erős mezőgazdasághoz, de eddig nem kapott kellő lehetőséget fejlesztéseihez. A kormányzati források segítségével az Agrárminisztérium, mind a hazai állattenyésztés hatékonyabb ellátását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés