Előfizetői tartalom

Megnyílt a hatalmas lakossági napelemes pályázat - Íme, minden fontos információ egy helyen

Portfolio
Hétfőn délután 5 órakor megnyílt hat dunántúli megyében a több mint 200 milliárd forintos keretösszegű lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési uniós pályázat. A következő hetekben az ország összes megyéjében és Budapesten is megnyílik majd a pályázat, amely az egyes térségekben 3-3 hétig lesz nyitva. Aki lemarad a mostani beadási körről, vagy esetleg valamilyen technikai ok miatt elutasítják majd a január-februári eredményhirdetéskor, jövő szeptembertől a második ütemben majd újra próbálkozhat.

A 201,6 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat nagy része abból az uniós helyreállítási programból származik, amelynek magyar tervét még nem fogadta el az Európai Bizottság. Ez friss elemzésünk szerint valószínűleg a választásokig nem is történik meg, de nem kell aggódni, mert ettől még a magyar kormány a pályázatban megítélt összegeket biztosan kifizeti (megelőlegezi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái