Előfizetői tartalom

Újabb fontos szavazás készül az EP-ben, ami nehezítheti a magyarországi EU-pénzek kiszabadítását

Portfolio
Fennáll a veszélye annak, hogy Magyarország súlyosan megsérti az Unió alapját képező értékeket és ezért az uniós intézmények addig ne hagyják jóvá az országnak járó közösségi támogatásokat, amíg fennáll az azokkal való visszaélés kockázata, illetve amíg a nemzeti hatóságok nem teljesítik a jogállamiság területén megfogalmazott brüsszeli ajánlásokat - szögezi le az Európai Parlament (EP) friss jelentéstervezete.

A Népszava betekintést nyert a több mint 30 oldalas anyagba, amely a négy évvel ezelőtti, a 7-es cikk szerinti jogállamisági eljárást megalapozó anyag frissített változata számos probléma felsorolásával, azaz számba veszi az elmúlt négy évbeli magyar fejleményeket és amelyről az EP állampolgári jogi szakbizottsága várhatóan július 13-14-én szavaz, aztán majd a szeptemberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés