Előfizetői tartalom

Az uniós korrupciós botrány főszereplőjéhez utazott, hevesen bírálják a magyar biztost

Portfolio
A katargate nevű uniós korrupciós vizsgálatban egyre inkább körvonalazódik, hogy a marokkói kormány is részese lehetett a vesztegetési ügynek. Az Európai Bizottság bővítésekért felelős magyar biztosa, Várhelyi Olivér viszont csütörtökön az afrikai országban egyeztetett, ami miatt többen is bírálják. A tisztviselőt sok kritika érte az elmúlt időszakban.

A katargate vált az Európai Unió intézményrendszerének legsúlyosabb korrupciós botrányává és egyre nagyobb méreteket ölt, mivel a belga nyomozók nyomozást folytatnak az állítólagos, Katar és Marokkó által az Európai Parlament képviselőinek nyújtott kifizetésekkel kapcsolatos pénzbeli juttatások ügyében. Brüsszel úgy kezdte az új évet, hogy az EP korábbi alelnöke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés