Előfizetői tartalom

Navracsics: kevesebb bocsánatos bűnünk van, mint más tagállamoknak

Portfolio
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter azt reméli, hogy a jövő héten a parlament elé kerülhet az az igazságügyi reform, amelyhez az uniós források kifizetését kötötte Brüsszel. Azt várja, hogy ha ez megfelel az Európai Bizottságnak, akkor már nyáron jöhetnek az utalások. De tapasztalja, hogy a magyar kormánnyal szemben erős a bizalmatlanság, alaposabban vizsgálják a magyar jogszabályok megfelelőségét - derül ki a politikus Magyar Nemzetnek adott interjújából.

"Ha rajtam múlna, már rég megérkezett volna a nekünk járó pénz. Ezt a kérdést azonban szerintem annak kell feltenni, akin valójában múlik, hogy mikor jönnek ezek a források" - válaszolta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, az uniós források felszabadításáért felelős tárgyaló a lapnak azon kérdésére, hogy mikor érkezhetnek Magyarországra a tavaly december óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés