FONTOS Aggódnak a magyarországi német cégek, eurót és kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát akarnak
 
Előfizetői tartalom

Bejelentették: 92 új Tesla töltőpont épül Magyarországon

Portfolio
92 új Tesla töltőpont épül Magyarországon részben EU-s pénzből, és 8 elavult töltőpont korszerűre cserélése is megtörténik – derült ki a legfrissebb Magyar Közlöny egyik kormányhatározatából. Emellett 168 egyéb elektromos töltőpont is épül az országban, valamint Tatabányánál, az M1-es autópálya lehajtójánál, egy hidrogén töltőpont is megvalósul kamionok és haszonjárművek töltésére.

Összesen öt projekt fért fel arra a listára, amelyet most hagyott jóvá a kormány az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF2) Alternatív üzemanyagtöltő infrastruktúra fejlesztése ötödik körös pályázatánál – derült ki az 1469/2023. (X. 31.) számú kormányhatározatból. A rövid határozat egyrészt jóváhagyta az alábbi projektek listáját, másrészt előírta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés