Előfizetői tartalom

Von der Leyen meglengette a vörös posztót, ami Magyarországot is kereszttűzbe állítja

Portfolio
Az Európai Unió számára kulcsfontosságú tervét mutatta be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az egész intézményrendszert érintő átfogó reformról. A javasolt átalakítást alapvető fontosságúnak tartják az EU működőképességének és hatékonyságának biztosítása érdekében, különösen akkor, amikor az EU 30 vagy még több tagállammal bővül.

Bár eddig hivatalosan nem erősítette meg újraválasztási szándékát, mindenki biztosra vette, hogy Ursula von der Leyen második ciklust vállalna az Európai Bizottság élén. Az Európai Parlamentben tartott szerdai beszédében villantott beszédében már villantotta is legfontosabb programpontját: átverné az EU-n a régen várt uniós intézményrendszeri reformot. Most Ukrajna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés