Előfizetői tartalom

Már az új uniós fejlesztési támogatásokról tárgyalt Navracsics Tibor

Portfolio
Navracsics Tibor, a közigazgatási és területfejlesztési miniszter Komárom-Esztergom megyében egyeztetett az eddigi uniós forrásokból finanszírozott fejlesztési programokról, valamint a 2021-2027-es ciklus terveiről. Tatabányán tartott beszédében kiemelte az önkormányzatok és a helyi közigazgatási szervek együttműködésének fontosságát a régiók fejlődésében és növekedésében.

A Komárom-Esztergom megyei látogatás során a miniszter megbeszéléseket folytatott a főispánnal, a járási hivatalok vezetőivel, a megyei országgyűlési képviselőkkel, valamint a közgyűlés elnökével és a megyei jogú városok polgármestereivel – derül ki az MTI beszámolójából. Navracsics Tibor szerint a térség az ország egyik legdinamikusabban fejlődő területe, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés