Előfizetői tartalom

Hirtelen "találtak" 100 milliárdnyi EU-pénzt Lázárék

Portfolio
November elején még 8900 milliárd forintra, egy mai tájékoztatón viszont már 9000 milliárd forint körülre tette Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője azt a keretösszeget, amelyet kalkulációik szerint ki lehet majd fizetni a 2007-2013 uniós fejlesztési ciklus terhére. A miniszter jelezte: azt javasolja, hogy decemberben vitassa meg a parlament az első hétéves fejlesztési ciklus tanulságait. A tanulságok levonására szintén javaslatot tett mai előadásában az Állami Számvevőszék elnöke.

Kapcsolódó cikkünk2015.11.19Tömeges szabálysértést talált az ÁSZ a felsőoktatási intézményeknélIrtózatos sebességgel pörög az uniós támogatások kifizetési számlálója és amint az erről szóló tegnapi cikkünkben visszaidéztük: november elején Lázár János még úgy fogalmazott, hogy 8900 milliárd forint körül lehet a végső keretösszeg, amit a magyar hatóságok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés