Előfizetői tartalom

Vállalkozást indítanál munkanélküliként? Akár 20 milliós hitelt is kaphatsz!

Portfolio
Számos helyen módosították a "Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram" elnevezésű uniós pályázat szabályrendszerét, amelyek április elsején lépnek hatályba és összességében a kölcsönt felvenni szándékozók számára kedvezők ezek a változások. Több idő van ugyanis az új cég megalapításától számítva a hitel igénylésére, ráadásul az eddigi 10-ről 20 millió forintra ugrott az igényelhető maximális kölcsön összege.

A minap jelent meg a kormány hivatalos pályázati oldalán az a közlemény, amely arra hívta fel a figyelmet, hogy április 1-től módosul a "Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram" elnevezésű, GINOP-8.8.1-17 azonosító jelű Hitelprogram termékdokumentációja. A pályázatnak egyébként az a célja, hogy a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés