Előfizetői tartalom

Szép csendben még kifizettek 15 milliárdnyi uniós támogatást

Portfolio
Bár január elején levették a kormány hivatalos pályázati oldalának címlapjáról a 2007-2013-as uniós támogatások kifizetési számlálóját, az elmúlt két hétben szép csendben még mintegy 15 milliárd forinttal tovább pörgött az összeg - figyelt fel a Portfolio az érdekes esetre. A legnagyobb részt ezekből társadalmi infrastruktúra-projektekre fizették ki gyors összesítésünk alapján.

Szilveszter éjszakáján közel 9194 milliárd forinton áll meg a 2007-2013-as uniós ciklus uniós támogatásainak kifizetési számlálója (magyar állami önrésszel megnövelt strukturális és kohéziós támogatások), majd január első napjaiban le is került a palyazat.gov.hu címlapjáról a számláló. Ez azért történhetett meg, mert a múlt év végi nagy hajrá után (felpörgetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés