Előfizetői tartalom

Változást jelentett be Varga a pályázatokban (3.)

Portfolio
A múlt héten a Miniszterelnökség által bejelentett, a kkv-k körében nagy várakozással övezetett két pályázat keretösszegét átrendezte mai bejelentésével Varga Mihály. A ma reggeli sajtótájékoztatón a nemzetgazdasági miniszter ugyanis 5 milliárd forint helyett 8,5 milliárdos kerettel jelentette be a kkv-k számára rendelkezésre álló technológiai korszerűsítést jelentő pályázatot. Ezzel párhuzamosan 5-ről 1,5 milliárd forintra csökkent a kkv-k külpiacra lépését támogató pályázat keretösszege. A többi 7, múlt héten bejelentett pályázati keretösszegből azoknál, amelyek az NGM-hez tartoznak, nem történt változás. A múlt héten Csepreghy Nándor helyettes államtitkár által bejelentett pályázatok részletei, irányai:

Kapcsolódó cikkünk2014.09.25Mégis elindulnak októberben a közkedvelt pályázatok!A biztonságra törekvés volt a fő cél Mind Varga Mihály, mind a sajtótájékoztatón szintén részt vevő Rákossy Balázs államtitkár jelezte: nem lehet kizárni, hogy idén (a magyar költségvetés kockázatára) további pályázatokat is meghirdessenek, de az ennek potenciális keretösszegét firtató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés