Üzlet

Új összekapcsolási díjak

Portfolio
Megjelentek az új összekapcsolási díjak, amelyek visszamenőleg 1999. január 1-jétől érvényesek. Az új díjrendelet szerint a Matáv 7.50 Ft összekapcsolási díjat fizet percenként a helyi szolgáltatóknak (LTO) a belföldi távolsági és nemzetközi hívások végződtetéséért. Ugyanennyit fizet a társaság a belföldi és nemzetközi hívások indíttásáért, plusz 8.78 Ft/perc kompenzációt a távolsági hívásokkal kapcsolatos járulékos költségek fedezéséért.

A mobilhívások indításáért és a mobilról érkezők végződtetéséért egyformán 7.50 Ft-ot kap percenként a társaság, mint helyi szolgáltató, és 3.89 Ft-ot, mint országos koncessziós szolgáltató. A mobilról indított, vagy oda végeződő nemzetözi hívásokért 16.63 Ft-os percdíjat fizet a Matáv, mint nemzetközi szolgáltató. Az új díjrendelet az első lépés a költségalapú összekapcsolási díjak alkalmazásának irányába, és a társaság szerint mintegy 4 mrd Ft-tal csökkenti a Matáv eredményét 1999-ben. A tisztán költségalapú összekapcsolási díjakat várhatóan 2000-ben vezetik be.

Réthy Róbert, az Procent Befektetési Rt. vezető elemzője 8 Ft körüli összekapcsolási díjra számított, s meglepte a kompenzációnak a bevezetése. Az új díjrendelet a részvény árfolyamára átmeneti negatív hatást gyakorolhat, de a társaságot ilyen árfolyamon egyértelműen alulértékeltnek tartják. Makai László, a Bankár Befektetési Rt. elemzője szerint csoportszinten a 4 mrd Ft-nál jelentősen kisebb lesz az összekapcsolási díjak miatti eredmény csökkenés.
Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
iroda_munkavállalók_munkaerő
balance hall irodaház
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Frankfurti tőzsde