Előfizetői tartalom

Tanulni odaát sem könnyű

Portfolio
Bonyolultnak tűnhet a csatlakozással hozzánk beáramló újdonságok szövevényes rendszere. Az oktatás tekintetében a dolog nem is olyan bonyolult, a lényeg talán így foglalható össze: aki a csatlakozás után külföldön szeretne tanulni, ehhez minden segítséget megkap, amit az adott ország diákjai is (persze kötelességei is ugyanazok lesznek).

Ha például az oktatás ingyenes a választott intézményben, nekünk sem kell tandíjat fizetnünk. A vizsga számunkra is ugyanazokból a kérdésekből áll majd, mint a helyi lakosoké. Általános, minden intézményben fizetendő tandíj nincs mindenhol. Dániában, Luxemburgban, Görögországban, Csehországban, Lengyelországban és Máltán működik ingyenes oktatás. Finnországban, Svédországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés