Előfizetői tartalom

A Wal-Mart mindent akar - Hogyan jelenik meg Magyarországon a világ legnagyobb áruházlánca?

Portfolio
Rengeteg különböző forrásból hallhattuk az elmúlt hónapokban: Magyarországra tart a világ legnagyobb áruházlánca, a Wal-Mart. Legutóbb Lee Scott, az áruházlánc vezérigazgatója jelentette ki, hogy a társaság fontolgatja megjelenését Lengyelországban, Oroszországban és Magyarországon a tengerentúli értékesítések fellendítése érdekében.

Scott szerint a Wal-Mart most akar megjelenni ezekben az országokban, de számukra egyáltalán nem számít, hogy melyik lesz az első - "Végül mindet akarjuk". Scott szerint a piacszerzés akvizíciók útján történhet. Pénzük van rá, az áruházlánc által termelt Cash-Flow évente 16-17 milliárd dollárra rúg. A konkrét tervektől természetesen még messze vagyunk, fél év múlva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés