FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

Nem tudott talpraállni a BUX - Ismét jelentős forgalom a Richter piacán

Portfolio
Folyamatos csökkenés jellemezte a mai nap során a pesti börze mutatóját, melynek következtében a BUX végül 0.6%-os eséssel 22,320 ponton fejezte be a napot. A régióban vegyes képet mutattak az indexek, miközben az RTS 0.5%-kal, a WIG20 pedig 1.2%-kal értékelődött le, addig a PX 0.2%-os erősödéssel zárta a hét utolsó kereskedési napját.

RICHTERReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltés A főbb részvények közül ismét a Richter piacán mutatkozott élénk kereskedés a mai nap során, a cég papírjai az átlagost jóval meghaladó, 112 ezer darabos forgalom mellett 0.1%-kal 43,050 forintig emelkedett, miközben szektortársa az Egis átlag alatti forgalom mellett 0.2%-ot erősödött. A tegnapi napon megjelent hírek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés