Előfizetői tartalom

Zárás utáni Google szárnyalás a gyorsjelentés hatására

Portfolio
Az amerikai piacok zárását követően publikálta a Google harmadik negyedéves eredményét, melyben 92%-os profitbővülésről számolt be a társaság. A bevételek 70%-kal, a várakozásokat jóval meghaladó mértékben emelkedtek. Az impozáns növekedés elnyerte a befektetők tetszését, így a piac zárását követő kereskedésben kilőtt a papír árfolyama.

A világ legjelentősebb internetes keresője a szeptember 30-ával záruló harmadik negyedévben 733 millió dolláros profitot termelt (részvényenként 2.36 dollár)közel megduplázva az egy évvel korábbi hasonló időszakban elért 381 millió (részvényenként 1.32 dollár)dollárt. A Thomson First Call elemzői részvényenként 2.42 dollárnak megfelelő profitot vártak a társaságtól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés