Előfizetői tartalom

Tovább bővül a kör - Újabb visszahívást rendelt el a Sony

Portfolio
A Sony Corp. bejelentette, hogy 340 ezer darab laptop akkumulátort rendel vissza, mivel azok túlhevülhetnek és ennek következtében lángra is kaphatnak. A most bejelentett visszahívások a Fujitsu, a Gateway és a Toshiba hordozható számítógépeit érintik. A fentiek a Sony számításai szerint közel 400 millió forintjába kerülnek majd a gyártónak.

Mint ismeretes, a túlhevülésre hivatkozva az első visszahívásokat még a Dell kezdte meg augusztus közepén, ezt követően azonban szinte az összes gyártó elrendelte a Sony által gyártott lithium akkumulátorok visszahívását. A gyártó a fentiek miatt az elmúlt héten bejelentették hogy várakozásiak szerint összesen 9.6 millió darab akkumulátort kell visszahívniuk, melyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés