Előfizetői tartalom

A japánok nem követték Amerikát

Portfolio
A kitörő amerikai optimizmus ellenére a japán Nikkei 225 nem tudott érdemben emelkedni. A befektetők kivárása a héten esedékes szeptemberi japán makroadatoknak és a mai napon esedékes amerikai törvényhozási választásoknak tudható be. A mai kereskedést követően tette közzé negyedéves gyorsjelentését a Toyota, felfele módosítva egész éves eredmény várakozását.

A Nikkei 225 0.2%-kal került feljebb 16,390 pontra, míg a TOPIX index 0.03%-ot veszített értékéből és 1,616 ponton zárt. A Toyota a mai kereskedés során soha nem látott 7,150 jenes szintekre emelkedett, miután a befektetők kiugró negyedéves eredményességet vártak a társaságtól. A papírok 1%-os pluszban állapodtak meg nap végére. A piaczárást követően a világ második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés