Előfizetői tartalom

Optimista hangulat régiószerte - Ismét 1%-os pluszban a BUX

Portfolio
A kedvező nemzetközi hangulatnak és vállalati jelentéseknek köszönhetően emelkedést mutattak a délelőtt során a főbb régiós indexek, melyek közül az RTS 1.5%-os, a PX 0.3%-os, a WIG20 pedig 0.9%-os pluszt mutat jelenleg. A pesti börzén a reggeli hurráoptimizmust követően gyors korrekció volt megfigyelhető, azonban a vevők megérkeztének köszönhetően ismét 1%-os pluszt mutat.

Jelentésáradat a régióban. A KGHM a várakozásokat alulmúló harmadik negyedéves eredményt tett közzé a mai napon. A társaság nettó profitja év/év alapon 19%-kal 835 millió zlotyira nőtt, mely negyedéves alapon 27%-os visszaesést jelent. A Softbank a várakozásokat felülmúló, év/év alapon közel 130%-kal növekvő negyedéves nettó nyereséget tett közzé negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés